Translator-el

Προσλαμβάνετε έναν προσωπικό μεταφραστή

φυσικό ομιλητή και επαγγελματία οίνου

Η Metakrasi™ είναι το πνευματικό παιδί του Georges Meekers, ενός καταξιωμένου επαγγελματία οίνου και βραβευμένου συγγραφέα οίνου που ειδικεύεται στην παροχή σωστών μεταφράσεων κειμένων που αφορούν το κρασί στα αγγλικά, στις οποίες γίνεται βελτιστοποίηση και τοπική προσαρμογή.

Ο Georges Meekers αξιοποιεί τις συγγραφικές του δεξιότητες εδώ και πολλά χρόνια προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε έντυπα και ψηφιακά μέσα, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Είναι μέλος του βρετανικού Κύκλου των Οινογράφων (Circle of Wine Writers), αρθρογραφεί στη στήλη κρασιού μιας εφημερίδας και εργάζεται επίσης ως έμπορος κρασιού.

Με τη βοήθεια μιας αφοσιωμένης ομάδας από επιλεγμένους Έλληνες γλωσσολόγους και συναδέλφους συγγραφείς οίνου, ο Georges θα μελετήσει προσεκτικά το κείμενό σας και θα το μετατρέψει σε ένα υποβλητικό αγγλικό κείμενο με απήχηση στην αγγλόφωνη πελατεία σας όπως ακριβώς σκοπεύατε να γίνει αρχικά.

Το προσωπικό στη Metakrasi αποτελείται από έμπειρους κειμενογράφους και μεταφραστές οίνου, στους οποίους αρέσει να γράφουν μένοντας πιστοί στα συμφραζόμενα ενώ ταυτόχρονα κάνουν με σύνεση τοπική προσαρμογή στο κείμενό σας. Πάντα διατηρούμε τη συνεργασία μας με εσάς, τον πελάτη μας, όσο πιο απλή γίνεται.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας. Προσφέρουμε απόλυτη εχεμύθεια, ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία σας και παραδίδουμε τις μεταφράσεις μας έγκαιρα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Να είστε βέβαιοι ότι δεν αναθέτουμε καμιά εργασία σε εξωτερικούς συνεργάτες. Επιπλέον, εγγυόμαστε ότι τα μηνύματά σας δεν θα καταλήξουν ποτέ στα χέρια κάποιου που ξέρει λίγα ή δεν ξέρει τίποτα για το κρασί, ή σε κάποιον που δεν έχει τις κατάλληλες δεξιότητες να μεταφράσει από τα ελληνικά στα αγγλικά.

Θα προσλάβετε ένα επιτελείο μεταφραστών που έχει πάθος με το γραπτό λόγο και ό, τι σχετίζεται με το κρασί, και εργάζεται υπό την επίβλεψη του Meekers, ο οποίος είναι γνώστης του ελληνικού κρασιού, του τερουάρ του (terroir) και των γενναιόδωρων ανθρώπων αυτής της χώρας.

Δείτε ΓΙΑΤΙ το χρειάζεστε, ΠΩΣ το κάνουμε, και ΤΙ μπορούμε να κάνουμε για εσάς.