Home-el

Ζωντανέψτε την ιστορία σας

με σωστά διατυπωμένες μεταφράσεις που αφορούν το κρασί

Όλοι γνωρίζουμε τη ρήση «χαμένο στη μετάφραση», έτσι δεν είναι;

Συχνά το μήνυμά σας χάνει τη δύναμή του όταν προσπαθείτε να το γράψετε σε μια γλώσσα που δεν είναι η δική σας.

Το κρασί σας έχει μια ιστορία ― φυσικά και έχει, και η ιστορία αυτή αξίζει να ακουστεί!

Αλλά αν τη μεταφράσετε λέξη προς λέξη, αυτή η απίστευτα ενδιαφέρουσα ιστορία δεν έχει την απήχηση που θα έπρεπε στο κοινό σας.

Στο σημείο αυτό η Metakrasi™ μπορεί να σας βοηθήσει με την ιστοσελίδα σας, τα δελτία τύπου, τις γευσιγνωστικές σημειώσεις, τις ετικέτες, τα σλόγκαν και άλλα κείμενα.

Χρησιμοποιούμε την τέχνη μας στο χειρισμό του λόγου για να μετατρέψουμε το αρχικό σας μήνυμα σε ισχυρό, αποτελεσματικό λόγο που αφορά το κρασί στην αγγλική γλώσσα, δίνοντάς του τον σωστό τόνο.

Το κείμενό σας θα τύχει της ατομικής προσοχής ενός έμπειρου επαγγελματία στον τομέα του κρασιού, ο οποίος είναι φυσικός ομιλητής, δεξιοτέχνης στη μετάφραση και στην τοπική προσαρμογή από τα ελληνικά στα αγγλικά.

Εάν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στα επικοινωνιακά ταλέντα ενός βραβευμένου δημοσιογράφου με εξειδίκευση στο κρασί, μέλους του βρετανικού Κύκλου των Οινογράφων (Circle of Wine Writers) και πιστοποιημένου οινεμπόρου, ο οποίος είναι γνώστης του ελληνικού κρασιού, του τερουάρ του (terroir) και των γενναιόδωρων ανθρώπων αυτής της χώρας.

Η Metakrasi™ βρίσκεται εδώ, έτοιμη να σας βοηθήσει να διηγηθείτε την ιστορία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για εντελώς δωρεάν παροχή συμβουλών σχετικά με τη μετάφραση, μεταδημιουργία, διόρθωση κειμένου και νέα κειμενογραφία για τo εμπορικό σήμα του κρασιού σας.

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε ΓΙΑΤΙ το χρειάζεστε, ΠΩΣ γίνεται, ΠΟΙΟΣ θα το κάνει και ΤΙ κάνουμε για εσάς.